Portál určený zdravotníckym pracovníkom, právnikom a zamestnancom štátnych a verejných inštitúcií

Aktuality

Pohotovosti budú počas sviatkov fungovať vo víkendovom režime

Kategória: Spravodajstvo

Počas najbližších štátnych sviatkov pripadajúcich na utorok (30.10.) a na štvrtok (1.11.) budú ambulantné pohotovostné služby (APS) v Bratislavskom kraji fungovať vo “víkendovom” režime, teda od 07.00 h do 22.00 h.

Bratislava 29. októbra (TASR) -  Informoval o tom Bratislavský samosprávny kraj (BSK).
      Ambulantnú pohotovostnú službu pre deti možno počas sviatkov a víkendu (3.- 4.11.) nájsť na dvoch adresách v kraji. "Pre deti z okresu Malacky, Senec a z celej Bratislavy bude k dispozícii v Národnom ústave detských chorôb na bratislavských Kramároch. Rodičia s deťmi z okresu Pezinok môžu v prípade potreby navštíviť APS v Pezinku na Bratislavskej ulici," uviedla hovorkyňa BSK Lucia Forman.
      Ambulantná pohotovostná služba pre dospelých bude k dispozícii v Bratislave na Šancovej 110 v Železničnej nemocnici a tiež na Poliklinike na Strečnianskej 13. "V Malackách pacientov ošetria na pohotovosti v tamojšej nemocnici a pacienti v Pezinku môžu vyhľadať APS na Bratislavskej ulici," informovala Forman.
      Dodala, že zubno-lekárska pohotovostná služba je pre celý kraj v Bratislave na Drieňovej 38, v pracovný deň od 17.30 do 24.00 h a cez víkend od 11.00 do 23.00 h.

Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.

 


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.