Portál určený zdravotníckym pracovníkom, právnikom a zamestnancom štátnych a verejných inštitúcií

Aktuality

Festival neurokazuistík medicínsky rozoberie aj prípad botulizmu

Kategória: Spravodajstvo

Aj o mediálne známom prípade ochorenia na botulizmus z pohľadu liečiacich neurológov sa bude hovoriť na Festivale neurokazuistík, ktorý sa koná dnes a v sobotu v Sielnici v okrese Zvolen.

Sielnica 3. marca (TASR) - Aj o mediálne známom prípade ochorenia na botulizmus z pohľadu liečiacich neurológov sa bude hovoriť na Festivale neurokazuistík, ktorý sa koná dnes a v sobotu v Sielnici v okrese Zvolen.
      Ako TASR informovala hovorkyňa Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Banskej Bystrici Mária Tolnayová, informácie o uvedenom ochorení odznejú v sobotu 4. marca na poludnie v programovom bloku "Varia". "Účastníci by sa okrem iného mohli dozvedieť napríklad aj to, koľko stála liečba tohto pacienta," pripomenula. 
      Festival neurokazuistík organizuje spoločnosť A-medi management a koná sa pod záštitou Slovenskej neurologickej spoločnosti Slovenskej lekárskej spoločnosti. Prednášať a diskutovať sa bude v niekoľkých blokoch. Venované budú skleróze multiplex, extrapyramídovým a neurovaskulárnym ochoreniam.

Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.

 

Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.