Portál určený zdravotníckym pracovníkom, právnikom a zamestnancom štátnych a verejných inštitúcií

Aktuality

Festival zdravia ponúkne informácie o zdravom životnom štýle

Kategória: Spravodajstvo

Informácie o zdravom životnom štýle i správnych stravovacích návykoch prinesie Festival zdravia, ktorý sa dnes koná na Námestí hrdinov v Leviciach.

Levice 9. septembra (TASR) – Informácie o zdravom životnom štýle i správnych stravovacích návykoch prinesie Festival zdravia, ktorý sa dnes koná na Námestí hrdinov v Leviciach. Pre návštevníkov podujatia sú pripravené Zdravé zóny, v ktorých môžu získať informácie o svojom zdravotnom stave a rady, ako sa o svoje zdravie správne starať.
      Súčasťou festivalu sú aj ukážky prípravy zdravého jedla pod dohľadom odborníčky na zdravú výživu, ochutnávka najnovších trendov v modernej kuchyni, kruhový tréning s profesionálnymi trénermi fitnes či spoľahlivé tipy na kvalitnejší spánok. „Okrem toho si priamo na mieste môže každý preveriť svoj zdravotný stav a kondíciu, poradiť sa s lekármi špecialistami, zistiť svoju krvnú skupinu a dozvedieť sa viac o darovaní krvi,“ informoval jeden z organizátorov podujatia Matej Štepianský. Ako doplnil, Festival zdravia sa bude v Nitrianskom kraji konať 10. septembra v Nových Zámkoch a 11. a 12. septembra v Nitre.

Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.