Portál určený zdravotníckym pracovníkom, právnikom a zamestnancom štátnych a verejných inštitúcií

Aktuality

Levočská nemocnica zriadila informačnú linku pre pacientov

Kategória: Spravodajstvo

Levočská nemocnica začala prevádzkovať informačnú linku pre pacientov, ktorí sa chcú objednať na rádiodiagnostické vyšetrenia.

Levoča 30. augusta (TASR) -  Informovala o tom Alžbeta Sivá, hovorkyňa spoločnosti Agel SK, ktorej je nemocnica členom.
      Call centrum uľahčí podľa jej slov prácu aj zdravotníckym pracovníkom. "Pacienti sa už budú môcť jednoduchšie objednať na rádiodiagnostické (RDG, MMG, USG, MRI, CT) vyšetrenia na jednotlivých pracoviskách," priblížila. Špecializovanú linku obsluhuje vyškolená všeobecná sestra. Pacienti sa tak môžu rovno objednať bez prepojovania, spojiť vyšetrenia do jedného dňa, dostať sa k detailným informáciám ohľadne priebehu vyšetrení či nutnej prípravy pred ním.
      "Nové call centrum využíva centrálny objednávací systém, takže pomocou online diárov je možné vidieť, kedy je možné pacienta objednať tak, aby na seba vyšetrenia nadväzovali čo najlepšie a pacient nemusel dlho čakať. Vďaka tomu odpadá zložité telefonovanie do niekoľkých ordinácií a získavanie vhodných termínov, ktoré potom spolu nemusia korigovať," uviedol riaditeľ levočskej nemocnice Jozef Tekáč.
      Informačná linka je pre pacientov k dispozícii každý pracovný deň od 7.30 do 15.30 h na čísle 053/3332 211.

Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.