Portál určený zdravotníckym pracovníkom, právnikom a zamestnancom štátnych a verejných inštitúcií

Aktuality

Semafor najväčších investičných projektov Plánu obnovy

Kategória: Spravodajstvo Autor/i: ZMOS/Úrad vlády SR

Bratislava – 24. januára 2023 - Národná implementačná a koordinačná autorita (NIKA) na Úrade vlády SR zverejnila priebežný stav realizácie najväčších investičných projektov Plánu obnovy. Na webovej stránke Plánu obnovy tak pribudol ďalší semafor, ktorý je špecificky zameraný na realizáciu projektov nad 50 miliónov eur.

Medzi najväčšie investičné projekty plánu obnovy patria: výstavba Národnej univerzitnej nemocnice Rázsochy, výstavba Univerzitnej nemocnice sv. Michala v Martine, výstavba a obnova staníc záchrannej zdravotnej služby a obnova vozového parku záchrannej zdravotnej služby, elektrifikácia a súvisiace rekonštrukcie trate Bánovce nad Ondavou – Humenné a projekt modernizácie trate Poprad – Spišská Nová Ves úsek Poprad – Vydrník.

Semafor má za cieľ slúžiť ako systém včasného varovania. Investičné projekty sú rozdelené do jednotlivých čiastkových krokov, ktoré sú zobrazené buď ako splnené (zelené); tie, ktoré pokračujú bez omeškania (sivé); kroky, ktoré sú v oneskorení (oranžové) a kroky, ktorých meškanie môže priamo ohroziť splnenie celkového projektu (červené).

Semafor najväčších investičných projektov Plánu obnovy nájdete TU.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.