Portál určený zdravotníckym pracovníkom, právnikom a zamestnancom štátnych a verejných inštitúcií

Aktuality

CSL uvádza na trh novú jednotnú globálnu identitu značky

Kategória: Spravodajstvo Autor/i: TASR

Melbourne 12. augusta (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - CSL, globálny líder v oblasti biotechnológií, oznámila, že všetky obchodné jednotky budú zjednotené do jednej rodiny pod globálnou značkou CSL.

„CSL, ako účelovo orientovaná organizácia, poskytuje biotechnologickú dokonalosť už viac ako storočie," povedal Paul Perreault, generálny a výkonný riaditeľ CSL. „Ako ďalej napredujeme v našej stratégii udržateľného rastu, je teraz správny čas spojiť všetky obchodné jednotky pod CSL. S jedným cieľom, jednou stratégiou, jedným súborom hodnôt a teraz jednou zjednotenou značkou je naša identita jasne zladená v bode, kde je celok oveľa väčší ako súčet jeho častí." Spoločnosť CSL Behring, ktorá dodáva lieky pre zriedkavé a závažné choroby, si zachová svoju súčasnú identitu, rovnako ako spoločnosť CSL Plasma, ktorá sa zaoberá zberom plazmy. Spoločnosť Seqirus, jeden z popredných svetových poskytovateľov očkovacích látok proti chrípke, sa stane CSL Seqirus. Nedávno získaná spoločnosť Vifor Pharma bude známa ako CSL Vifor. CSL je v procese formálnej zmeny názvu pre Seqirus a plánuje včas zmeniť názvy subjektov Vifor Pharma. Opisy hodnôt CSL boli aktualizované tak, aby odrážali atribúty z každej obchodnej jednotky, ale vo svojej podstate zostávajú rovnaké: zameranie sa na pacienta, inovácie, integrita, spolupráca a špičkový výkon. Uviesť na trh novú globálnu identitu pomôže nová kreatívna kampaň. „Každá obchodná jednotka bude aj naďalej poskytovať inovatívne produkty a služby pacientom a ľuďom vo viac ako 100 krajinách na celom svete tak, ako to robí dnes," povedal Perreault. „Našich 30 000 zamestnancov, ktorí teraz majú jednu spoločnú DNA, sa bude aj naďalej riadiť naším sľubom, že do všetkého, čo robíme, vložíme inovácie – našu vášeň, naše produkty a našu výkonnosť – pre našich pacientov a ľudské zdravie." Viac informácií o novej identite značky CSL nájdete na stránke: drivenbyourpromise.csl.com. 

O spoločnosti CSL CSL (ASX: CSL; USOTC: CSLLY) je popredná globálna biotechnologická spoločnosť s dynamickým portfóliom život zachraňujúcich liekov vrátane liekov na liečbu hemofílie a porúch imunity, ako aj vakcín na prevenciu chrípky. Od svojho vzniku v roku 1916 sa riadime prísľubom zachraňovať životy pomocou najnovších technológií. Dnes spoločnosť CSL – vrátane našich troch podnikov, CSL Behring, CSL Seqirus a CSL Vifor – poskytuje život zachraňujúce produkty pacientom vo viac ako 100 krajinách a zamestnáva 30 000 ľudí. Naša jedinečná kombinácia obchodnej sily, zamerania na výskum a vývoj a prevádzkovej dokonalosti nám umožňuje identifikovať, vyvíjať a prinášať inovácie, aby naši pacienti mohli žiť svoj život naplno.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.